Kategorie

Polityka prywatności

Naszym Klientom zapewniamy pełne poszanowanie ich prywatności oraz bezpieczeństwo i ochronę ich danych osobowych.

1. Stosując się do Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych – zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych.
2. Dane osobowe są przetwarzane i przechowywane zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. "O ochronie danych osobowych". Administratorem Danych Osobowych jest firma FHU Agalant Perfekt Agnieszka Cieklińska
3. W celu realizacji płatności elektronicznych dane Klientów będą udostępnione także firmie obsługującej system płatności sklepu, która jest również Administratorem Danych Osobowych, a także współpracującym firmom kurierskim w celu realizacji zamówienia.
4. Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych, Klient e-sklepu ma prawo do wglądu i modyfikacji danych osobowych znajdujących się w bazie danych sklepu, poprzez formularz dostępny po zalogowaniu w opcjach konta użytkownika.
5. W naszym sklepie przechowywane są następujące dane osobowe:

* Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska aby móc wysłać Tobie zamówienie oraz możliwości kontaktu z Tobą
* Adres zamieszkania – jest nam potrzebny do realizacji wysyłki zamówionego towaru.

* Adres email – poprzez email wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz kontaktujemy się z Tobą. * Jeżeli zostałeś abonentem naszego newslettera będziemy wysłać do Ciebie informację handlową.

6. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:

* Dokonując zakupu w naszym sklepie bez logowania konta po realizacji takiego zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres email). Pozostaje tylko dokument sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.
* Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna Przechowujemy te dane w bazie aby ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w naszym sklepie internetowym.
* Jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych możesz zostać abonentem newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać.

7. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.
8. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępu do Twojego konta bankowego. 9 Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych.
W tym celu korzystaj z właściwych zakładek w serwisu internetowego, prześlij e – mail pod adres biuro@leatherpoint.pl lub listem poleconym na adres:


FHU Agalant Perfekt Agnieszka Cieklińska
ul. Bankowa 25
14-400 Pasłęk
tel. 570970121
email:biuro@leatherpoint.pl